Sing, 80 persen bakal pindhah menyang negara kang Lotre kanggo Pendidikan Akun, 15 persen bakal pindhah menyang negara kang umum dana, lan isih 5 persen bakal nyetel aside kanggo gambling kecanduan perawatan lan program carane lawas apa sampeyan kudu bisa kanggo nggunakake mesin slot. Wong wis begalan bets ing collegiate game njupuk panggonan ing negara, kaya New Jersey, lan liya-liyane, kayata Iowa, wis begalan ing-game nyonggo bets kanggo negara sing sekolah carane lawas apa sampeyan kudu bisa kanggo nggunakake mesin slot. Hukum uga mbutuhake sportsbooks kanggo nggunakake mung resmi liga data kanggo sing totoan aktivitas carane lawas apa sampeyan kudu bisa ing casino. Bill Lee bali HB0001 gak peduli 10 dina sawise nampa iku saka Sidang Umum pbb kredit renouvelable banque casino avis. Iku uga negara papat sasi iki kanggo kanggè olahraga totoan hukum, ing ngisor iki Montana, Indiana, lan Iowa kridit gratis en jackpot partai casino.