FantasyDraft wis njupuk melu karo saingan Fantasi Aces maneh—mung wektu iki, saben fantasi olahraga operator mlaku ing liru Fantasi Aces pemain sing padha kiwa dhuwur lan garing sawise Toronto-kadhaptar perusahaan diajukake kanggo Bab 7 pangayoman bangkrut sawetara minggu kepungkur. FantasyDraft co-pangadeg lan CEO Steve Krombolz announced ana sing padha wis mlebu menyang persetujuan karo kapercayan bangkrut kanggo FantasyAces "diwenehi akun pamuter lan imbangan informasi ing supaya kanggo bantuan liru ilang pamuter dana." Sangisore persetujuan, FantasyDraft bakal liru pemain saka Fantasi Aces munggah kanggo $1,000 awis kanggo nutupi ilang saldo akun casino perla nova gorica acara. Kanggo sing karo akun saldo antarane $1,000 lan $5,000, FantasyDraft bakal nyedhiyani $1,000 awis plus isih imbangan saka nganti $4,000 ing FantasyCash casino penetrante cagnes sur mer. Pemain karo Fantasi Aces imbangan awis luwih saka $5,000 sing layak kanggo nampa $1,000 awis, $4,000 FantasyCash, lan ketundha bonus kanggo seko saka imbangan. Ketundha bonus uga mbayar minangka FantasyCash lan entuk ing 4% tingkat kanggo saben $1 ing entri fees mbayar ing U. dolar, miturut FantasyDraft casino perla nova gorica aperto. Rincian carane pemain bisa pratelan dana sing bakal diwenehake marang pengadilan persetujuan, miturut FantasyDraft.
"Minangka anggota saka DFS masyarakat setya kanggo mengkono iku cara tengen, kita aran sing kita kudu kanggo apa kita part kanggo nglindhungi lifeblood saka industri, sampeyan pemain district kasino wétan chicago prasmanan jam. Dadi, kita wis mutusaké kanggo njaluk melu," Krombolz ngandika ing statement district kasino sikil cuyu prasmanan.
FantasyDraft pisanan ngrancang kanggo ndarbeni Fantasi Aces, nanging wuwus ambruk liwat amarga "masalah dikenali sak amarga rajin kita." Dina mengko, Fantasi Aces diajukake kanggo Bab 7 ing California bangkrut pengadilan, kasebut aset saka $1.82 m lan ayahan mung ing $3 yuta—kang liwat $1.3 yuta pamuter celengan—lan nuduhake yen "ora dana bakal kasedhiya kanggo unsecured kredit" sawise administratif expenses sing mbayar. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre district kasino layanan customer nomer telpon.