Massachusetts Supreme Hukum Pengadilan mrentah pungkasan minggu kepungkur sing tuntutan hukum digawa dening Kutha Revere, International Kadhang saka Electrical Buruh, lan Mohegan Sun bisa nerusake ing ngisor pengadilan. Terakhir kang bakal wis dibangun casino ing Suffolk Ketinggalan jaran racing trek district kasino wétan chicago prasmanan jam.
Padha argue Massachusetts Game Komisi nerak "mbukak rapat-rapat" hukum minangka limang anggota panel deliberated apa kanggo ngesahake Wynn kang ngajak utawa pindhah karo Mohegan Sun kang jarak district kasino sikil cuyu prasmanan. "Kita bakal terus kanggo vigorously defend proses kita ing pengadilan nyoba." Wakil kanggo Wynn Boston Pelabuhan ngomong tuntutan hukum ora mengaruhi sawijining jadwal construction district kasino layanan customer nomer telpon. Game Komisi saiki kudu nggawe sawijining cilik kanggo Massachusetts Unggul Pengadilan, nalika suku pengacara bakal nyoba kanggo paint gambar sing lisènsi proses njupuk panggonan konco lawang. Trek kang pungkasan ajeg dijadwal lomba njupuk panggonan ing 2014. Wynn Boston Pelabuhan iku saiki ing construction, nanging tuntutan hukum nantang kesahihan saka resor kang lisensi game lan ditokake wis ngankat kanggo terus district kasino nomer layanan customer. Ing $2.1 milyar resor tengen Mistik Kali lor saka Boston wis samesthine kanggo mbukak ing juni 2019. Pengadilan uga vetoed electrical buruh sing cocog. Revere pejabat lan suku game grup ngomong negara Game Komisi ketemu pribadi ing rong kesempatan kanggo ngrembug tawaran, kang bakal wis nerak "mbukak rapat-rapat" requirement.