'Aku bisa nggawe iku kanggo nggawe nesu break?Aku bisa nggawe iku kanggo 2 Dina?' Aku iki mikir karo Doyle Brunson {AA v KK tangan} iku arep kanggo bisa metu salah siji cara." Lan sing kita arep kanggo ndeleng terusan?Yen sampeyan apa, aku ora yakin sampeyan bakal nonton iku ing theatre district kasino layanan customer nomer telpon. Damon uga ngedika bab Brian Koppelman lan David Levien kang obsesi karo game, lan carane Damon ketemu dadi kurang ajar kelangan sing pasangan ajeg bakal muter ing lemah pemandangan district kasino nomer layanan customer.
Academy Award winner wis ngengkel pamuter, lan minggu iki teka kanggo cahya, sing DiCaprio sante titik saka poker nalika ing pesawat saka Great Gatsby pandonga kanggo game casino. "Aku katahan mikir, 'aku wis kanggo pungkasan anggere aku bisa' pandonga kanggo menang ing casino. Ben Affleck uga tak sebutno pandonga kanggo luck ing casino.