Ing Maret, iBus Media angsal DFS warta FantasyWired.com hp dl380 g8 ram slots. Iku ora pisanan sing iBus Media lan Draftkings wis rampung bisnis.
PAW wis luwih saka 50 nuduhake revenue rencana kasedhiya kanggo afiliasi kabeh lan manéka ukuran klapa creek casino komp dolar. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre klapa creek casino acara dina. Lan cah lanang apa Amerika Utara kaya kanggo muter DFS klapa creek casino acara tanggalan. PokerNews duwe cemented hubungan karo Saben Fantasi Olahraga (DFS) pasar, sawise sing perusahaan tiyang sepah iBus Media sarujuk menehi hasil karo Draftkings sing bakal ndeleng pasangan nggawe anyar biaya per disualekno (CPA) struktur, saéngga afiliasi kabeh jinis kanggo entuk manfaat saka referring pemain kanggo highly kasil DFS situs klapa creek casino hiburan bengi. Ngandika ing wektu saka disualekno iBus Media Kepala Creative Officer, Matius Parvis, marang PokerNews sing padha 'wis tetep mripat cedhak ing saben olahraga fantasi papan kanggo nalika,' lan tuku FantasyWorld.com, 'dituduhake kasempatan gedhe kanggo grup kanggo luwih njelajah vertikal lan sijine pengalaman gained ing poker industri ing layanan saka saben fantasi olahraga pecandu.' Iki bukti luwih saka sing eksplorasi casino camping karo ora bonus simpenan. Mayuta-yuta dolar wis plowed menyang DFS pasar lan ora butuh saka mantan online poker pemain wis diuripake kanggo DFS ing jam perlu.
Poker Affiliate Donya wis sarujuk sing menehi hasil anyar karo Draftkings nerjemahake isoh sing perusahaan tiyang sepah iBus Media kanggo ngetik pasar Amérika Lor panggonan kanggo sapisanan wiwit Black Friday. Hubungan bakal ngatur liwat iBus Media kang affiliate marketing lengen PokerAffiliateWorld.com (PAW).