yanmar kang mentri kanggo hotels lan pariwisata, Ohn Maung, ngandika pamaréntah nasional ora gantos kanggo kasino kang dikembangaké ing negara, minangka cara kanggo ngedongkrak industri pariwisata, laporan Myanmar basis inggris-basa Sewelas Media.ccording Sewelas Media, Komite Sentral kanggo Pangembangan Industri Pariwisata Nasional dianakaké patemon ing desember 1 kanggo ngrembug bisa legalisation saka gambling casino ing negara klapa creek casino acara tanggalan. Media stopkontak ditambahaké sing mentri Ohn Maung digawe saran ing wektu kanggo mbenakake gambling hukum yen perlu, ing supaya kanggo ndhukung perkembangan saka negara industri pariwisata. klapa creek casino hiburan bengi.