British toko lan online sportsbetting produk lan layanan supplier Olahraga Informasi Layanan (SIS) Limited wis announced ing tondo asto saka hasil sing kanggo ndeleng iku sumber sawijining saluran internasional kanggo jerman bookmaker, Buchmacher Layanan GmbH (BSG) abang asu casino ora aturan kode bonus. Horseracing harmoni: Milton Keynes-kantor pusaté pamuka digunakake resmi ana release penet diterbitake dening CalvinAyre.com kanggo mbukak sing persetujuan anyar bakal ndherek iku nyediakake sawetara 56 toko sportsbetting cedhak antarane Jerman karo pilihan saka virtual racing isi uga manggon data lan gambar saka horseracing acara kang gelaran ing saindhenging donya abang asu casino online review. Akeh portofolio: SIS Winates bubar inked aliansi sing menehi ijin kanggo nggunakke data lan gambar saka acara kang diatur dening spanyol horseracing operator, Asociacion de Hipodromos Espanoles, lan tenan diterangno sing iki isi saiki bakal bisa ana kanggo BSG toko paling cedhak kajawi padha tumindak saka balapan ing Amerika Serikat, Ireland, Korea Selatan, Australia lan Inggris abang asu casino online apk.

Emphatic emphasis: Sandra McWilliams, Direktur Dodolan kanggo SIS, digunakake ing release penet kanggo rinci sing dheweke tenan internasional saluran toko menehi partners karo kemampuan kanggo kurban sing punters sak-the-jam 'totoan acara' saben telung menit nglibatno sawetara saka paling bergengsi ing donya horseracing acara carane dadi sukses ing poker. Dheweke tambahan ngakoni kanggo kang 'seneng' ing tondo asto saka aliansi karo BSG minangka 'highlights kita status minangka anjog global supplier racing isi.' McWilliams' statement maca.. carane dadi sukses ing online poker. "[Kita] nyedhiyani toko operator karo dhuwur-kualitas gambar urip layanan karo data gawan lan grafis, kang manawa kanggo bantuan drive totoan bathi." Nggerakaké bathi: Kanggo kang bagean, Oliver Jager, Direktur Eksekutif kanggo BSG, venezuela iki sentiments ing advance saka ngumumake yen isi saka SIS Winates disetel kanggo nyedhiyani sportsbetting aficionados ing Jerman 'karo paling horseracing saka Britania Raya, Irlandia lan liyane donya.' Jager kang statement maca.. carane dadi sukses ing roulette. "layanan bakal kurban kerep totoan kesempatan ing kualitas horseracing lan kita manteb ing ati sing bakal bantuan drive totoan bathi." carane dadi paling apik ing blackjack.