GVC Holdings, perusahaan tiyang sepah saka bookmaker Ladbrokes Karang, wis announced sing H1 asil kanggo taun, kang nuduhake lan tambah ing sakabèhé wutah saka 3% ing waktu liya saka taun carane dadi paling apik ing craps. Mung saperangan saka minggu kepungkur Ladbrokes Karang announced sing padha planning kanggo cedhak 900 kopi saka toko estate, amarga kanggo mencet perusahaan wis dijupuk ing kurangé populasi ing revenue saka Tetep Rintangan Totoan Terminal carane dadi sukses online poker. Karo revenue suda amarga introduksi saka anyar suda £2 maksimum nang ing terminal, abang saka £98 carane dadi sukses ing mesin slot. GVC Holdings nanging, wis announced sing kekuatan sakabèhé saka sing merek online wis nutup kerugian abang ing income asalé saka FOBTs, kang wis tiba banget dening 40% wiwit introduksi saka anyar suda maksimum nang watesan mail slot kanggo lawang freezer. Saliyane perusahaan nyatakake yen tiba sakabèhé saka 19% ing revenue asalé saka Ladbrokes Karang toko estate iki akeh sing luwih apik saka perusahaan ing kawitan wedi. Wutah ing revenue online wis terus kanggo nambah, karo GVC Holdings sing saliyane kanggo Ladbrokes Karang, dhewe merek kayata Bwin, ningali online revenue tambah dening 16%. Ngomentari ing paling anyar pesawat saka asil, kang padha diterbitake ing dagang statement kanggo London Stock Exchange esuk iki, Chief Executive Officer, Kenneth Alexander, ngandika: "Ing transisi post-£2 totoan-cut lingkungan ing toko UK wis progressing uga banget lan kita pracaya ing Ladbrokes Karang estate paling apik diselehake kanggo njupuk nuduhake pasar." GVC Holdings plc rega nuduhake kang ditutup ing £6.08 nuduhake pungkasan wengi sing saiki lungguh ing £6.04 nuduhake, tepak saka sawetara 4 dinar saben bareng, sawise bukaan esuk iki ing dhuwur saka £6.28 nuduhake..