Nanging ana isih pangarep-arep: sabanjure debat presiden wis dijadwal kanggo njupuk panggonan ing 9 oktober, nalika katelu lan final debat disetel kanggo 19 oktober. Sawise sing bathi windfall, kita tak a biasane amical lan kae debat," Bodog ngandika ing statement. Trump, kanggo kang bagean, tindak liwat sawetara saka poin tombol, ngengingi Clinton ing perdagangan lan dheweke politik ngrekam mail slot kanggo ngarep lawang. "Ing awal hipotesis sing luwih wicaksana debat, luwih nangani kita terus," Bodog ngandika mail slot kanggo lawang kaca. Sportsbook Bodog weruh Demokratis unggulake Hillary Clinton kiat dheweke mimpin ngisor iki dheweke pisanan patemon karo calon Republican Donald Trump carane kanggo menang ing slot machine.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre carane kanggo menang ing slot online. Ing tartamtu, apa werna bakal Clinton kang jaket dadi?Sadurunge debat, kemungkinan saka Clinton ngagem jaket biru ing 4/7, ngiring dening putih ing 5/2 lan ireng ing 5/1, nalika abang lan coklat ing 10/1, lan werna sing ing 25/1. Nanging ngluwihi platform lan incendiary komentar, punters wis pirang-pirang, luwih penting pitakonan padha needed mangsuli. Nanging kanggo oddsmaker kang surprise, loro-loroné calon ngowahi katelu werna ing klambi khusus—Clinton ngagem kabeh-abang jumpsuit carane kanggo menang ing slot mesin ing casino.