Nalika Zynga wis digawe prayoga inroads menyang sosial casino bal liwat sawijining Kenek Iku Sugih!lan Tuntunan saka Oz slot irah-irahan, Mattrick di-push Zynga adoh saka nyata-dhuwit gambling online ambisi. Mattrick, sing diganti Pincus minangka CEO saklawasé rong taun kepungkur, announced on Wednesday, bilih panjenenganipun ninggalake carane kanggo menang ing slot mesin. Perusahaan lunga aplikasi kanggo muter ing Nevada kang diatur online poker pasar lan bubar scrapped sawijining dhuwit-rusak nyata-dhuwit online operasi ing UK (kemitraan karo Bwin.partai hiburan digital) carane kanggo menang ing slot awit. Zynga enggo bareng ditutup metu ana kang dagang nganti 3,5% kanggo $2.90, senajan simpenan saiki mudhun liwat 10% ing sawise jam dagang. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre carane kanggo menang ing dadi panas slot mesin. Ing Poker app terus kanggo perjuangan kanggo ngranggeh mantan posisi dominan ing ndhuwur-grossing app denah tom dwan kang poker rahasia dicethakaké. Pincus wis ana ora pratondo sing wong niat kanggo revive iki nyata-dhuwit gambling efforts.
Mattrick miwiti program studi ing agresif biaya-nglereni program lan ndongkrak pesenan seluler saka 27% saka total revenue kanggo 60% nanging wekasanipun gagal kanggo mbalikke perusahaan diminishing sumelang ing game sosial alam semesta tome saka madness free slot. Aja Mattrick mlaku mudhun minangka CEO saka sosial tukang game Zynga, karo pangadeg Mark Pincus (digambarke) disetel kanggo nerusake mantan peran minangka CEO nisan casino ni ora kuni.