Sluggishness antarane VIP gamblers lan slack dhuwur-mburi turnover ing Macau sing samesthine kanggo meksa asil ing Wynn Resorts, Ltd.'s (NASDAQ:WYNN) China bisnis, miturut cathetan metu ana saka Bernstein analysts carane kanggo nambah roulette ing twitch. Ing pakaryan babagan penyimpanan file karo Securities and Exchange Commission (SEC) ngumumke sing luwih murah proyeksi, Wynn tegas ngandika, "saèstu kurang terus ing kita langsung VIP operasi" ing Macau amarga faktor kayata perdagangan regejegan antarane AS lan China lan aktif geopolitik demontrasi ing Hong Kong carane kanggo nambah gambar menyang zynga poker. Nanging, Wynn wis dielingake sing sawijining revenue-waktu katelu lan diatur property EBITDA ing Dosa Kutha bakal kantun pangarepan amarga murah tabel game menang persentasi, kang wis samesthine kanggo teka ing uga ing ngisor iki operator asli forecast saka 22 persen kanggo 26 persen carane kanggo nambah planning poker ing jira. Nalika Macau tetep duri ing Wynn kang sisih, Bernstein, minangka cilik karo liyane ngedol-sisih perusahaan ing Wall Street, punika bullish ing enggo bareng saka Wynn carane kanggo nambah poker kanggo resume panjenengan. Ing Bernstein analysts nyatet Wynn lan Encore ing Strip, lan mentas minted Encore Boston Pelabuhan ing Everett, Massa., gagal kanggo outperform ing juli liwat September periode amarga kuciwo meja terus lan ramping munggah saka slot muter ing New England property grosvenor poker ngubur dalan anyar. Wynn pracaya sawijining New England property bisa generate $800 yuta ing GGR ing taun pisanan sawijining. Ing juli lan agustus, Encore Boston Pelabuhan kang kawitan loro lengkap sasi saka bisnis, properti dikirim digabungake revenue game reged (GGR) saka bab $101 yuta, luwih saka dobel saingan MGM Springfield kang tally kanggo wong-wong sasi.
Tenan riset dikutip lembut ing ékonomi Cina, donya kang paling gedhé kaloro; kekirangan ing itungan negara kang; lan perdagangan ngidoni karo US minangka faktor hindering game perusahaan kang-waktu katelu asil ing semenanjung. Kanggo waktu katelu, Bernstein ngarepake Wynn Macau bakal kirim EBITDA saka babagan $254 yuta, tepak saka 28 persen ing taun-over-taun basis lan 13 persen geser saka ing waktu liya. "Wynn Resorts lan Wynn Macau tetep kita njupuk ndhuwur adhedhasar resiko/ganjaran asimetri ing papan.".