Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre grosvenor gunwharf quays poker jadwal. Ngamok marang esportsbettingreport sing loro wong lan kang partner, Fuzi, njaga 50% saham ing organisasi lan bakal ngidini Ronaldo lan Akkari kanggo fokus ing bal-balan lan poker nalika padha terus kanggo ngatur CNB olahraga tim Klub urusane grosvenor poker online satelit turnamen. Dheweke uga bilih piyambakipun ngarep-arep sartanipun saka loro juara donya bakal elevate organisasi kanggo dhuwur anyar casino saint brevin les lencana. Brasil Juara Donya Ronaldo lan Andre Akkari wis angsal 50% saham ing CNB olahraga Klub, salah siji saka olahraga paling gedhé organisasi ing Amérika Kidul casino saint cyr au mont d kuning. Miturut artikel sing muncul ing esportsbettingreport, loro juara donya wis teamed munggah karo Igor "Federal" Trafane, ing direktur eksekutif saka Brasil Series of Poker (BSOP), kanggo ndarbeni 50% saham ing olahraga rasukan tiyang istri casino saint cyr sur mer drive.