Sawetara nggoleki ora sing akeh saka tangkal, utamané kanggo wong sing tenan duwe game kecanduan masalah," presiden Daya saka Macao Game Association, Stephen Lao Ka Weng, marang kita casino cedhak detroit lakes minnesota. Pak Lao kang association – salah siji saka search game buruh kelompok sing didhukung inisiatif saka ngajokaken casino entri ban kanggo casino buruh – ngandika iku wis rapat karo Paulo Martins Chan, direktur kutha kang casino pengatur, Game Pengawasan lan Sesambungan Biro, ing topic, lan teka adoh ngangap bab apa ngukur bisa èfèktif tindakaken casino cedhak des plaines il.
Saka apa kita mangertos saka Pak Chan, sejatine pelaksanaane saka bill mung gumantung ing telung kahanan: casino lantai staff sing tetep nonton ing ngleboke; inspektur saka Game Pengawasan lan Sesambungan Biro; lan poto-disiplin saka buruh piyambak," Pak Lao ngandika.ccording kanggo tokoh kasebut ing Maret dening Macau kang Urusan Sosial Biro, saka 157 panjalukan kanggo pitulungan ing 2017 gegayutan masalah gambling, kira-kira 30 persen saka kasus melu casino karyawan.r Lao saka Daya saka Macao Game Association marang kita: "Ing paling ing bill ditandhani wiwitan apik kanggo curbing masalah gambling masalah, utamané ing antarane wong enom sing seger kanggo industri.. casino cedhak detroit lakes mn. Ing umum aku isih ndhukung bill – aku iku apik kanggo Macau." ei Wong Chao, wakil direktur saka Profesional kanggo Game Anyar Macau, ngandika yèn pamaréntah-ngajokaken bill "digawa maksud apik"; nanging piyambakipun gojag-gajeg saka carane efektif ngukur ngajokaken bisa dadi ing ngewangi nyegah masalah gambling antarane casino karyawan casino cedhak des moines iowa. Pamaréntah iya iku [ngajokaken bill] ing kuwi cara sing casino karyawan sing mung kang dianggep kaya pns, sanadyan padha ora seneng hak padha," Pak Lei ngandika, mangertos dadi referensi kanggo syarat lan kahanan employment kanggo pns.e ditambahaké sing pamaréntah kudu nimbang imposing casino entri peneng ing Macau residents minangka cara saka amending casino entri aturan.
Nanging ing ngisor iki rembugan umum ing Macau casino entri angger-angger, search game pengatur wis mrentah metu idea kuwi. Iku ngandika entri watesan nggowo pengaruh warga ngirim mung dadi "diangkah ing klompok risiko dhuwur" sing paling kamungkinan kena pengaruh dening masalah gambling masalah. Mung duwe Macau ID bisa panganyang ing kutha kang kasino. zar casino kode bonus ora simpenan.