Singing Indeks, kang wis sugih warisan saka panyebaran totoan gendakan bali menyang taun 1992 lan ngerayakno sawijining mengeti 25th taun iki, prides dhewe ing operasi minangka dinamis lan inovatif bisnis kang wis katon perusahaan semen sawijining posisi minangka nomer siji nyebar totoan perusahaan ing donya lor saka alam bébas kaping slot mesin. Biyèné 'olah rogo Indeks Klompok', ing rebrand nuduhake akeh group prasetya kanggo terus aturan ing-muter nyebar totoan lan dagang expertise kanggo sawijining pelanggan karo seger, revamped katon jenis kelamin mbukak confetti mriem roulette. Ngisor iki ekstensif riset pasar digawa metu dening loro-olah rogo Indeks lan olah rogo Solusi, Singing Group wis ngalami évolusi saka sakabèhé kepinginan kanggo nggawe siji klompok sing nuduhake padha kekiyatan inti – a passion lan pangerten kanggo olahraga, dagang expertise lan competitive online totoan lan game mutiara alam bébas kothak slot mesin. Ahli ing ngembangaken lunak pribadi sing "dirancang dening pedagang kanggo pedagang", Singing Solusi tim duwe taun risiko dagang ing acara olah rogo sing unparalleled ing industri grand rush casino ora simpenan. Ing identitas anyar, kang ngandhut macem-macem werna palettes kanggo olah rogo Klompok lan saben saka sawijining sub-merek, uga artine Singing Group sudhut aturan saka macem-macem global singing pasar kasedhiya kanggo nang ing. Simon Motong, CEO saka Singing Group, ngandika: "Ing Singing Group, kita arang banget bangga kita long-ngadeg warisan ing nyebar totoan gendakan bali menyang taun 1992. London, 26 juli 2017 – olah rogo Indeks, anjog nyebar totoan perusahaan, wis announced dina iku wis kawangun bagean saka perusahaan rebrand kajawi totoan software lan data ahli olah rogo Solusi kanggo operate ing mentas kawangun 'Singing Group' grand rush casino kaca login.