Ladbrokes wis dikonfirmasi sing dawa-ngenteni shake-up ing cara sing lads nglumpuk piyambak sadurunge countdown kanggo akhir minggu wiwit zar casino kode bonus 2021. Pengalaman Customer bakal tumuju munggah dening Stephen Vowles lan dadi tanggung jawab kanggo kabeh related kanggo customer zar casino free kode bonus. Pamungkas, Richard Ames bakal ngatur Produk lan departemen sing bakal tanggung jawab kanggo pangiriman saka solusi kanggo ndhukung kabeh bisnis.

Toko lan mesin teka ing tugas uga layang menyang pelanggan saka Ladbrokes Digital, kang kalebu seluler mafia 1 casino mod download. CEO Richard Glynn, ngandika, "Ana wis ekstensif owah-owahan ing Ladbrokes sak taun pungkasan kita wis dipun ginakaken strategi kita mafia 3 gambling racket assignment. Piyambakipun banget dianjurake kanggo Komisi dening ketua RGSB Julia Neuberger lan iku nderek Neil Goulden kang mundur. Iki reorganisasi kita manajemen senior wis ing alam kesimpulan saka owah-owahan lan bakal ngaktifake kita kanggo duwe siji tampilan saka Ladbrokes customer lan carane padha sesambungan karo kita liwat saben kita saluran – toko, telephone, seluler utawa Internet. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre mafia 3 can't destroy slot machines. Senior lads wis re-diatur menyang salib-saluran terpusat struktur lan minangka kasebut sadurungé, perusahaan bakal ing telung kelompok operasional. Nick Teyeng ndadékaké Saluran rencana kanggo pelanggan free casino online mlebu munggah bonus.