Ing perusahaan release penet, Wakil Presiden kanggo Pragmatic Muter, Victor Arias ditambahaké.. mafia 3 gambling racket assignment. "Superbets penting operator ing Republik Dominika, lan kita lagi seneng ndeleng kita slot portofolio kasedhiya kanggo sawijining pelanggan mafia 3 can't destroy slot machines. Ngomentari ing collaboration anyar, Operations Manager kanggo SuperBets, Felix Arburola, ngandika.. free casino online mlebu munggah bonus.

Malta-adhedhasar casino online panyedhiya isi wis ngartekno thukul sawijining ngarsane ing Amerika Latin wiwit 2020 bukak saka sawijining continental hub, kang, saliyane kanggo Solbet lan saiki SuperBet, nggabung CryptoBet, Zambia, lan Boldt kang Bplay merek, Bplay.com.ar lan Bplay.com.py, ing Argentina lan Paraguay, ing antarane wong akeh liyane operator nggenepi Pragmatic kang multi-produk aturan free casino online ndaftar bonus ora simpenan. Loro tambahan verticals sing rauh kanggo tindakake free casino online dhuwit nyata. "Nambah produk inovatif kanggo pemain kita punika penting lan kita lagi semangat kanggo nambah liyane Pragmatic Muter kang verticals kanggo kita line-up ing mangsa cedhak." LatAm expansion: persetujuan njogo Pragmatic Muter terus gaweyan kanggo nggedhekake sawijining ngarsane ing Amerika Latin, duwe dijupuk macem-macem verticals manggon karo Peru operator Solbet ing agêng-januari taun iki free casino online nyata awis.
Macem-macem vertikal menehi hasil: Santo Domingo kantor pusaté operator bakal menapa malih gain akses menyang multi-produk panyedhiya isi kang manggon casino lan sawijining newest vertikal, olahraga virtual, kang bakal sakcepete diakses liwat siji integrasi API thunder valley dhuwur watesan slot.