Gabungan ana dhiskusi saka industri sapunika thunder valley liburan poker turnamen. Ana kang wis buzz lingkungan "Pwin" setunggal tau awit iku iki announced sasi kepungkur lan padha lagi isih gadhah kanggo konfirmasi sawijining ngarsane thunder valley casino parking valet. Mulane iku ora arep dadi dawa nganti panas kompor iki diuripake lan kita miwiti kanggo krungu gosip liyane gabungan iku uni sumber casino mbukak.
Eropah pasar pasar tombol minangka adoh minangka gabungan sing ngangap lan Sunday Times dikenali sing ana akhir minggu iki minangka sumber a marang wong-wong mau saka panggabungan mbesuk. Miturut artikel, Sportingbet lan Unibet wis dianakaké pambuka diskusi ing setunggal sing wis samesthine kanggo kelakon ing sisih awal saka taun sabanjuré lan dadi worth watara $600m wis pokok texas holdem beatable. Sportingbet kang statement ketoke kanggo suggest sing setunggal uga njupuk panggonan, lan maca makaten: "perusahaan nandheske sing iku wis, lan bakal terus kanggo rembugan karo macem-macem pihak ing hubungan kanggo macem-macem kesempatan potensial," "Ana bisa ora cetha minangka kanggo apa utawa ora diskusi kuwi bakal kasil ing sembarang wangun saka transaksi. Sembarang luwih woro-woro bakal digawe yen lan nalika cocok." Unibet juru Inga Lundberg njupuk luwih dijaga pendekatan, lan komentar: "Ana akèh gosip lan spekulasi ing industri iki (lan wis sak suwene 10 taun) loro kali kasino mbukak dina iki.
Iku privasi Perusahaan tau kanggo komentar ing sembarang iki." Iku bakal menarik kanggo ndeleng apa sing mengkono liwat minggu teka nanging Sportingbet kang komentar koyone suggest sing soko bisa uga bakal ing pipo supaya nonton papan iki. Minangka kanggo jeneng...babagan carane Spurtingbet?Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre wis pokok texas holdem rigged.