"Minangka direktur perusahaan game kang ndarbeni hak istimewa kanggo terus lisensi, kita duwe tugas kanggo njejegaké paling sopan standar lan tundhuk karo hukum lan syarat-syarat lisensi marang kang kita bisnis gumantung." Miller ngandika iku "cetha saka Freeh Laporan sing Mr wis pokok texas holdem beatable.
Wynn Resorts saka Las Vegas bakal mbayar Okada $1,9 milyar liwat 10 taun kanggo 20 persen saham ing perusahaan game, dianakaké dening Okada kang perusahaan Aruze USA Inc. "Selaras Komite lan kabeh papan sing rumiyin kagodha dening prilaku Mr. Wynn Resorts ngandika ana sawijining Selaras Komite wis rampung yearlong diselidiki sawise nampa sawijining laporan rincian akeh nyoto pelanggaran saka U. "Kaputusan dening Wynn papan kang ngiring kesusu diselidiki sing kurang absolute temonan, kanggo ngijolake Universal Hiburan kang saklawasé 20 persen holdings ing Wynn Resorts adhedhasar sawijining project iku ngagetake." Okada ngandika wis ora wis kasedhiya karo kesempatan kanggo maneh Freeh Laporan loro kali kasino mbukak dina iki. "Iku saiki luwih bukti saka tau sing tambahan sawijining kasil perlu ing Wynn Resorts papan," ing statement ngandika wis pokok texas holdem rigged. Perusahaan ngandika Okada wis digawe statements kanggo Wynn dewan direksi sing "peparingé kanggo aturan sing idin ing Asia." "Pak Okada mung direktur Wynn Resorts sing wis terus kanggo nolak kanggo mlebu perusahaan Kode saka Tumindak utawa melu ing prentah (anti-korupsi) latihan kanggo direktur," ing statement ngandika carane kanggo cut slot ing aluminium. Bob Miller, nyewo sawetara penyidik, kalebu Freeh lan Sporkin lan Sullivan LLP carane kanggo cut slot ing logam. Wynn udur project konflik kapentingan lan bakal saingan karo Wynn kang Macau situs. Laku Korupsi Manca Undhang dening Aruza AMERIKA serikat, sawijining tiyang sepah perusahaan Universal Hiburan lan Okada.
Okada perusahaan, Universal Hiburan, wis dipunwiwiti construction saka $2 milyar casino resort ing Manila Bay carane kanggo cut slot ing kaca.