Ing spectre saka Makutha Resorts staffers' penangkepan ing China taun pungkasan terus kanggo haunt New Zealand operator casino SkyCity Entertainment Group carane kanggo cut slot ing aluminium.

Ing peraturan pakaryan babagan penyimpanan file, SkyCity kacarita on Wednesday yen mediawiki net sawijining kanggo 2017 taun financial tumbled 69.2 persen kanggo NZD44.9 yuta (U$32.86 yuta) dibandhingake karo NZD145.7 yuta ($106.7 yuta) ing sadurungé taun. Durjana konco SkyCity kang kinerja lackluster bisa dilacak kanggo sawijining turnover internasional, kang dropped 30 persen kanggo NZD8.7 milyar ($6,4 milyar) carane kanggo cut slot ing logam. SkyCity nuding metu sing pungkasan taun kang penahanan saka Makutha staffers ing China wis mimpin adoh Kana dhuwur-rollers saka Langit kang game tabel ing Australia lan Selandia Anyar.18 Makutha-afiliasi staffers, mimpin dening Makutha kang sirah internasional layanan VIP Jason O ' Connor, padha dipenjara ing oktober kanggo seng di tuduh "gambling-related kadurjanan." Nalika tau resmi dikonfirmasi, staffers sing digunakake seng di tuduh gadhah ketemu karo Cina dhuwur-rollers kanggo ningkataké lelungan kanggo Makutha kang Australia resorts kanggo nyebut tujuan saka gambling, kang dilarang ing Cina dharatan.
Baoshan District Pengadilan marang O ' Connor 10 sasi ukara, nalika loro liyane Australia ditampa sangang sasi sentences carane kanggo cut slot ing kaca. Sanadyan Makutha lan SkyCity sing loro beda operator casino, SkyCity ngakoni sing penangkepan wis massive impact ing bathi. "SKYCITY Bisnis Internasional iki ngrugekake dampak dening tambah watesan ing dana pindhah lan suda nomer kunjungan dening luwih gedhe pelanggan sak periode, utamané ing ngisor iki Makutha penangkepan ing 2Q17," perusahaan ngandika poker tangan kanggo nelpon utawa melu.
SkyCity uga lantaran mediawiki net slump kanggo AUD95 yuta ($74.98 yuta) kebejatan pangisian daya kanggo suda karep saka sawijining Darwin casino ing lor Australia poker tangan kanggo telpon wis gagal. Iku uga dikenali sing sawijining Darwin casino terus kanggo ngadhepi kompetisi tambah saka toko seng adol bir lan klub sak angel ekonomi lingkungan ing Lor Wilayah poker tangan kanggo melu pre-gagal. "Owah-owahan peraturan wis katon dileksanakake nomer saka mesin game ing Darwin (ing situs liyane ing wilayah catchment saka casino) tambah dening 75% wiwit 1 juli 2015," ngandika poker tangan kanggo nang ing. Looking ahead, SkyCity wis ngiro "wutah andhap asor ing FY 2018, karo wutah ing digabungake New Zealand bisnis lan recovery ing bisnis internasional nutup kerugian dening luwih kekirangan ing Darwin." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.