enting Malaysia Bhd ketua lan eksekutif Lim Kok Pagal ngandika taman tema kang perusahaan game bangunan ing Resorts Donya Genting bakal siap kanggo tumindak awal taun sabanjuré, Bisnis Kaping laporan ing warta artikel digawa dening Asiaone situs web.enting Malaysia wis suing Fox Entertainment Group LLC lan sawetara perusahaan related, uga minangka Walt Disney Co – saiki suitor kanggo akeh saka Fox account hiburan aset – kanggo luwih saka US$1 milyar, suwung wong-wong mau gawe metu saka kontrak njedhul saka Genting Malaysia rencana kanggo mbangun taman tema prewangan ing 21st Century Fox account kanggo Resorts Donya Genting, casino resort (digambarke ing gambar foto) near Malaysia ibukutha Kuala Lumpur.ven dadi, plans kanggo taman tema "sing kabeh ing panggonan", Pak Lim iki dipetik minangka ngandika mutiara ing masak mriyang casino. Panjenenganipun ditambahaké sing tema park iki mung bagean cilik saka expansion Genting Malaysia wonten kanggo Resorts Donya Genting, Malaysia kang mung legal casino resort, uga dikenal minangka Genting Jaya grand rush casino mobile mlebu. Ing plans expansion munggah ing Genting Jaya wis dipun ginakaken ing fase lan kunjungan wis akeh – lan, ing baris karo sing, revenue lan supaya ing," ing laporan kuotasi Pak Lim minangka ngandika grand rush casino kripik free. "Supaya iku cantik akeh ing trek sing nilai-nilai sing bakal dikirim menyang shareholders," eksekutif kabaripun ditambahake. grand rush casino kripik free april 2021.