Pamimpin partai buruh Ed Miliband bakal menehi dewan daya kanggo ban tetep-rintangan totoan terminal (FOBTs) yen kang katelu menang sabanjuré pemilihan umum ironman 70.3 balapan karo slot kona. Planning lan gambling hukum bakal dibenakake kanggo ngidini panguwasa ing Inggris, Skotlandia lan Wales kanggo durjana ing mesin game, kang nggawe nganti watara setengah saka utama bookmakers' bathi taunan nalika bakal anyar brisbane casino mbukak. Criticising FOBTs minangka nyebabake "utang lan kasangsaran", Pak Miliband marang BBC sing wong wis kanggo "langkah ing lan ngadeg munggah kanggo totoan industri" nalika bakal anyar tesco delivery slot bakal dirilis. Gamblers bisa nang munggah kanggo £300 menit ing mesin, kang nggawe liwat £1.5 bn saben taun kanggo bookmaking perusahaan nalika bakal anyar sydney casino mbukak. FOBTs wis sadurunge wis ngritik minangka kang highly gawe ketagihan, senajan totoan industri njaga ana bukti-bukti hard iki nalika bakal new york mbukak casino. A juru wicoro kanggo Association British Bookmakers ngandika: "woro-woro Iki wis boten apa karo ngewangi masalah gamblers; iku mung bab dolanan politik karo proyek saka 40,000 wong lan rasa seneng saka wolung yuta wong kanggo ana alesan." Werna dhuwur bookmakers padha dileksanakake kanggo nginstal FOBT mesin minangka asil saka aturan ngenalaken dening sadurungé Pegawe pemerintah. motor kutha poker kamar reopening.