Kanggo pisanan, ana bakal dadi diskusi ing cryptocurrency papan lan carane blockchain teknologi bisa bantuan ing olahraga totoan industri dening pakar, Albert Climent kasino karo slot cedhak stockton ca. Iku bakal ndeleng partisipasi saka welasan ing India game lan totoan industri, uga minangka ahli internasional, operator lan panyedhiya platform. Konferensi bakal weruh panel unggul ahli ngandika ing macem-macem saka sudhut masalah penting bab ing industri game casino acara rentals lor texas. Eventus Internasional Hong Kong wis announced ing agenda lan pamicara kanggo 2-dina Strategis Platform kanggo iGaming Konferensi & Pameran (SPICE) 2019 casino mulya les bains poker. Nanggepi ditampa dadi adoh wis banget nyemangati lan aku manteb ing ati sing kita bakal weruh partisipasi saka kabeh kepentingan ing industri game." Kontak Eventus International Direktur Marketing; Lou Mari Burnett kanggo mangerteni carane Eventus Internasional bisa mundhakaken perusahaan profil.
Pamiarso bisa nyana diskusi ing pembangunan anyar ing game, casino, totoan lan blockchain papan ing Asia Kidul wilayah, kalebu Hukum Indian Komisi anyar sarujuk laporan ing legalising gambling & totoan lan mbek mbesuk pemilihan umum ing dialog ing angger-angger olahraga totoan. Woro-woro bab agenda lan jadwal iki digawe ing mentas revamped SPICE situs web. Sagar Associates; Susan O ' Leary, CEO, Alderney eGambling; lan akeh liyane casino acara petani cabang tx. Ngomentari ing unveiling saka agenda lan kaca web, Yudi Soetjiptadi, Managing Director saka Eventus Internasional ngandika, "We are remen kanggo unveil agenda lan jadwal kanggo kita kapindho acara ing India, SPICE 2019. Diskusi lan deliberations kang muncul saka summit bakal, aku pangarep-arep, wangun debat ing ngatur olahraga totoan lan game ing India." Jay Sayta, ngedegaken saka Glaws.lan Advisor kanggo SPICE 2019 summit ditambahake, "aku seneng banget karo cara SPICE 2019 summit wis shaped nganti. Dikonfirmasi pamicara kanggo acara kalebu ndhuwur industri stalwarts kayata Ankush Gera, Ngedegaken saka Aditya Rummy; Raj Kundra, Ketua saka Viaan Industri Ltd.; Sajai Singh, Partner Senior, J.