Lindgren uga kabaripun ngandika sing dewan kang kaputusan kanggo salah siji mbubuti aturan utawa nelpon kanggo khusus pemilu bakal "luwih saka kamungkinan bakal kelakon" sak dewan patemon ing 25 januari casino mulya les bains poker. Loro saka kasino ana ing 40 mil utawa supaya saka Wilton Rancheria kang ngajokaken casino, kang bakal kalebu 12-crita resor karo 302 kamar, 2,000 mesin game, 84 tabel game, lan 30,000 kothak kaki saka acara papan. casino acara petani cabang tx. Lindgren ngandika, "Yen sing usulan dadi certified (ing Jan. Ing desember pungkasan taun, Padha Politik Laku Komisi pakaryan babagan penyimpanan file sing dicethakaké liya sesebutan Ventures LLC konco efforts kanggo mungkasi plans kanggo casino carane kanggo mbukak roulette meja. Kaputusan saka apa tanah dumunung ing sadawaning bagean saka Negara California Auto 99 ing Elk Grove kudu didol kanggo Wilton Rancheria Suku kanggo sawijining ngajokaken $400 yuta casino-resor bisa mutusaké dening pamilih iki panas, miturut Elk Grove Warga carane kanggo mbukak dhewe casino. Ing januari 6, Lindgren announced sing 11,565 saka usulan tetandan wis diverifikasi, miturut warta agensi carane kanggo mbukak poker planning. Prakara bakal dideleng dening dewan ing januari 11 patemon, miturut laporan carane kanggo mbukak planning poker. Ing November 21, sawetara 14,800 tetandan padha diajukake, adoh ngluwihi 8,896 dibutuhake kanggo nduweni gaweyan kanggo kertu suoro ing Elk Grove nalika bakal tropicana casino mbukak.