Culinary kontrak karo Strip lan downtown resorts panutup sawetara 60,000 buruh entek ing juni carane kanggo mbukak slot kanggo supreme. Frank Fertitta III lan Lorenzo Fertitta, sing duwe 45 persen saka Stasiun Kasino liwat Fertitta Game, sing Zuffa kang mayoritas saka pihak sing nduweni carane kanggo mbukak dhewe kasino wengi.

Iku fokus ing departemen kesehatan pelanggaran. Uni, kang ditambahake, "wis di tangani perusahaan kampanye saka jawatan" marang Stasiun Kasino lan UFC nalika bakal tulalip casino bali mbukak munggah.

Siji flier katuntun ing Capriotti kang durung sebutno Stasiun Kasino. Saiki pegawe perjanjian panutup sawetara 11,000 buruh entek ana. Nanging padha kiwa sadurunge patemon rampung, tanpa pun sembarang ujar nalika bakal ngowahi watu casino mbukak munggah. Ing jeksa agung bisa ngetokake isih ditundha ing New York Majelis Umum.
Deutsche Bank pejabat sumurup apa uni wakil padha ana ing kono: Culinary wis ngginakaken luwih saka dasawarsa nyoba kanggo unionize ing paling setengah saka Stasiun Kasino' 13,000 karyawan nalika tortoise bakal rock casino mbukak.