JPJ Group wis kacarita 14% ing taun ing taun wutah ing H1 revenue, kanggo £169.5 m ($204.8 m) nalika bakal tropicana casino mbukak.

Operator iki bubar ing tengah saka BBC Panorama diselidiki menyang gambling online; iku ditampilake saéngga customer kanggo ilang £633,000, nalika aturan dheweke £1,000 awis bonus minangka "condolences" kanggo dheweke rama pati nalika bakal ngowahi watu casino bali mbukak munggah. Ing panggenan liya, JPJ kang diatur EBITDA tansaya 2% kanggo £54m, sanajan sawijining diatur net income ambruk 2% kanggo £40.8 m nalika bakal bandha laguna casino mbukak. Ing wulan juni, perusahaan announced iku bakal ndarbeni Gamesys kanggo £490m lan iku ngarepake completion saka disualekno kanggo kelakon ing Q3 online poker ing prancis wikipedia. Neil Goulden, JPJ Ketua Eksekutif, komentar: "aku pleased kanggo laporan klompok wis dikirim liyane apik waktu saka wutah revenue, kajawi samesthine impact luwih game pajak ing EBITDA."We nyana Gamesys disualekno kanggo ngirim pindho-digit pangentukan accretion ing lengkap pisanan taun financial saka kepemilikan."JPJ rega nuduhake ambruk drastis sak jam page dagang sawise Panorama kang airing ing BBC, nempel saka £6.77 kanggo £6.40 online poker lan pajak. Nanging, operator kang nuduhake nilai wis wiwit wungu kanggo £6.59. online poker kanggo entuk dhuwit.