Aku wis wis ing rekaman ing sasi, matur sing IGT wis luwih unrepresented .. online poker dhuwit palsu.
lobal game supplier Internasional Game Teknologi Plc (IGT) ningali "semangat positif" ing Asia Pasifik ing ngisor iki owah-owahan struktural ngarahke ing ningkatake tenan kang ngarsane ing wilayah, ngandika eksekutif sawijining internasional, Walter Bugno (digambarke). [lan] saran wis positif banget, ing loro lemantun .. poker online prancis game. Tenan ngandika iku nggantosi évolusi saka CrystalDual seri, lan dibalèni unggah manèh kabinèt fitur dual, dhuwur-definisi, 27-inch layar lan port daya kanggo piranti seluler. "Kita kaya pasar anyar lan kita wis digunakake munggah liwat Kamboja, Vietnam karo sawetara lowongan anyar, lan nyoba kanggo sumber sawetara produk ana, lan nyoba kanggo posisi kita sistem babagan," ing IGT CEO saka internasional marang GGRAsia.

"Dadi, telu kanggo nem sasi sabanjuré bisa dadi menarik banget wektu kanggo kita perusahaan." r Bugno nyatakake IGT tetep setya kanggo saperangan pasar iku saiki serves ing Asia, "nyoba lan ngembangaken isi loro kanggo nambah posisi kita nanging uga njaga kinerja sing kita wis padha [ing pasar iki]". Antarane iki yuridiksi sing Macau, Singapura, Malaysia lan Filipina.onetheless, perusahaan is seeking kanggo nggedhekake sawijining tilas ing Asia. ing pasar Asian, lan iku wis utamané fault kita amarga kita tau emg dikembangaké game khusus kanggo kene," Pak Bugno marang GGRAsia sak interview ing Global Game Expo (G2E) Asia 2018, casino industri perdagangan show dianakaké ing Macau ing Mei. Iku ngarahke kanggo nduduhake akeh kapabilitas IGT Kauntungan sistem, bebarengan karo kompatibel modul komponen kayata bonusing app online poker ing antarane kanca-kanca winamax. Link ngetokake karo rong basa game – "Lotus Putri" lan "Golden Gandhewo", miturut perusahaan. Tenan kang ETG produk lagi kang tugasaken ing sawetara U casino tripulacion de la armada guayaquil.