Wong-wong entuk liwat jumlah sing bakal ndeleng lan nambah 2,5% online poker ing antarane kanca-kanca winamax. Melco kang mbayar tambah padha kanggo sing saka Sands China, nanging bakal njupuk efek 1 April casino tripulacion de la armada guayaquil. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre casino lelungan kanggo biloxi ms. Sands China njupuk timbal, ngumumake mbayar kanggo nambah sawijining staff in January, lan Melco nganti miturut sakcepete sawise, ngumumake sing karyawan bakal nampa lan nambah antarane 2,5% lan 7.5%, gumantung ing apa padha lagi entuk casino lelungan kanggo elko nevada. Iki amarga kutha kang tingkat inflasi, kang ana 3.01% pungkasan taun casino troia passagem de ano.