Paige Lion bakal njupuk liwat minangka wakil presiden anyar teknologi informasi lan pejabat alexa pangareping kanggo Karemenan Game, perusahaan wis announced.
A statement saka perusahaan ngandika Singa kang ngrekrut bagéan saka perusahaan mindhah kanggo nyusun sawijining tim eksekutif supaya munggah karo "ing panjaluk saka dina umur digital" lan fokus ing customer data analytics lan untung. Karemenan Game CEO Michael Silberling ngandika ing statement sing perusahaan iki bungah kanggo welcome Lion kanggo tim casino trong khach san donya anyar. "Kita wis dadi luwih saka data-mimpin perusahaan ing marketing lan layanan customer, kang mbantu kita kanggo luwih ngatur program kita kanggo ketemu karo kabutuhan saka pelanggan sing wis ana lan tuwuh bisnis kita," Silberling ngandika witcher 3 owah-owahan consumable slot. "Paige ndadekke nyengsemaken latar mburi lan expertise kanggo bantuan kita terus kanggo nambah kita IKU operasi." Singa tugas kalebu "nyopir implementasine saka ukuran gedhe IKU-related gagasan kanggo perusahaan game" lan sawijining 11 kasino, dumunung ing Nevada, Colorado, Missouri lan Iowa, miturut statement. Singa lulus saka Louisiana State University karo sarjana ilmu ing jumlah analisis bisnis lan suntingan ing ilmu komputer lan statistik witcher 3 casino utawa arena. Dheweke sadurunge makarya ing Caesars Hiburan minangka senior project manager, banjur pasar teknologi manager regional lan teknologi direktur sadurunge njupuk proyek minangka divisional direktur lan bisnis engagement witcher 3 ekstra mutagen slot.

Dheweke banjur makarya minangka wakil presiden senior manager program kanggo JP Morgan Chase ing Tampa, Florida, sadurunge nrima posisi ing Karemenan Game..