Riset anyar katon kanggo konfirmasi hipotesis sing masalah gamblers sing liyane kamungkinan kanggo enter a 'zona' nalika lungguh ing mesin slot witcher 3 casino utawa arena. Sasi iki, Psikologi gawe Ketagihan saka tindak Tanduk jurnal diterbitake asil saka panaliten anyar dening University of British Columbia kang Centre kanggo Gambling Riset witcher 3 ekstra mutagen slot. Sinau sought kanggo nemtokake yen masalah gamblers katampil luwih "attentional patologi" saka subjek karo ora sajarah saka gambling masalah witcher 3 casino petit batard.

Sinau melu rong klompok: siji iki dumadi saka UBC undergrads karo ora sajarah saka masalah gambling nalika klompok liya kapérang saka individu kanggo kang slot muter iki menowo kegiatan carane lawas sampeyan kudu bisa kanggo pindhah menyang casino ing florida. Klompok pungkasan iki klebu sawetara poto-dikenali masalah gamblers.

Subjek padha takon kanggo muter nyata slot mesin ing UBC lab carane lawas sampeyan kudu bisa kanggo pindhah ing casino. Mesin wis video panel dipasang ing saben sisih sing ditampilake obah manéka, kalebu bunderan putih carane lawas sampeyan kudu bisa kanggo pindhah menyang casino. Subjek padha takon kanggo pencet tombol kapan padha weruh bunder putih morph menyang red square kanggo ngukur "peripheral deteksi target." Subjek padha uga kecanthol munggah kanggo mesin ukuran atiné kapentingan sak slot muter, lan padha takon ing ngisor iki sing muter kanggo laporan yen ing sembarang titik padha ngene felt kaya padha ing setengah sadar utawa ilang trek wektu, aka "satelit-kejiret atine perantauan." Peneliti ditemtokake sing subjek dianggep dadi ing resiko luwih saka masalah gambling kacarita sing luwih saka tingkat kecemplung lan ngalami gamblers sing ngene dikenali minangka masalah gamblers padha uga luwih cocok kanggo kantun bunderan putih ganti kanggo abang squares. Sinau timbal penulis, Spencer Murch, ngandika grup kang wis ketemu sing "banget kuwat predictor wong kang resiko saka masalah gambling ora ngelengke carane dawa padha wis muter." Murch ngandika slot sing jinis gambling "paling terus-terusan disambung kanggo gambling kecanduan" lan kang ngarep-arep sinau bakal bantuan ngenali cara kanggo "desain slot mesin sing luwih ningkataké tanggung jawab muter." Centre direktur Lukas Clark ngandika ing temonan disaranake sing slot bisa reconfigured kanggo luwih ningkataké nggunakake tanggung jawab dening "disrupting slot machine zone negara ...

Wiwit statis pratandha lan stiker ing mesin slot sing dipercaya kanggo disambi nyemplungaken pemain, [tanggung jawab gambling] pesen kudu mripat-keno lan sabisane menyang slot' reels." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.