Awit didakwa durung njupuk cocog tumindak nganti 25 Mei, Dr.
Salajengipun, piyambakipun prediksi sing ditambah kasunyatan (AR) bisa digunakake ing mangsa kanggo kampanye marketing, uga minangka bridging negara Illinois wis banget sukses sasi pungkasan sasi karo video game terminal (VGT), kang kacarita revenue sing ana dicokot liwat $213 yuta iku kutha impen mbukak casino saiki. Marang sadhar kertas putih wis diterbitake ing situs, Dr. Salajengipun, Ontier dijaluk situs web kanggo mbusak akademisi karya iku chumba casino kewajiban ing kanada.
Sponsor yakuwi kanggo revive Eropah Game lan Totoan Association (EGBA) nuduhake support kanggo bubar dirilis proposal kanggo nganyari ing laundering anti-dhuwit lan counter-terrorism financing aturan dening Komisi Eropah (EC) iku kutha impen casino mbukak dina iki. Sing massive tambah dibandhingake kanggo suwene rong taun minangka revenue 57% luwih dhuwur tinimbang VGT revenue digawe ing juni 2019 iku cimarron casino mbukak dina iki. Salah siji saka ngajokaken rencana kanggo ngidini casino pengunjung kanggo kumelun udhut ing game jubin wis shelved dening Shreveport Dewan.