Iku cetha saben fantasi olahraga bakal nandhang nasib padha minangka online poker ing AMERIKA serikat; iku mung prakara nalika DFS kang black Friday wayahe mengkono. Kanggo telung taun kepungkur, Pallone wis nyoba kanggo pass olahraga totoan diwenehi sing bakal exempt New Jersey saka PASPA kontrol iku kutha impen casino mbukak dina iki. Kaya poker iku kang dijupuk imaginations saka pembuangan looking kanggo dadi sugih muter game, lagi nulis biji amba dhuwit televisi kontrak nanging lagi uga gerah saka akeh banget hiu ing blumbang, bayangan manungsa waé pemerintah lan murky legal malang iku cimarron casino mbukak dina iki. Awal taun iki, Amérika Game Association ngandika Amerika bakal nang liwat $3.8 milyar karo ora sah sportsbooks ing 2015 Super Bowl, kang iku pratondo langit sing saiki larangan ing olahraga totoan njaba Nevada iku "cetha netepi." Pallone, satleraman, wis makarya diwayuh kanggo mungkasi PASPA kang tyrannical aturan ing ngarep serikat paling ngleboke lan metu kanggo casino heist.
Swara ing akhir minggu, Liga bal-Balan Nasional pamirso padha pummeled dening iklan kanggo situs, kalebu DraftKings lan FanDuel paling ngleboke lan metu kanggo agresif casino heist. "Sapa sing mirsani game akhir minggu iki ana kebanjiran dening komersial kanggo fantasi olahraga situs web, lan iku mung minggu pisanan saka NFL mangsa," Pallone ngandika paling energi slot tangan mriem.
Loro FanDuel lan DraftKings—kang kabaripun rego ing luwih saka $1 milyar duwe inked kekancan karo macem-macem tim profesional ing sawetara liga, lan ing sawetara kasus, wis partnered langsung karo liga piyambak casino ing gula tanah tx. FanDuel DraftKings lan wis nyata-dhuwit sayemboro ngendi kedhaftar mbayar ragad entri kanggo milih sing tim karo gaji tutup casino ing storm lake ia.