s asil, ora kabeh domestik wong neneko sing manggen ing 49 cities Cina kedhaftar kanggo IVS sistem bakal bisa kanggo njupuk kauntungan saka anteng aplikasi sistem.ith anyar IVS aplikasi noto, lelungan ijin kanggo ngunjungi Hong Kong, Macau utawa Taiwan bisa ditanggepi ing 30 dina iki aplikasi, mentri ngandika poker warata chronicler harte teka-teki silang pitunjuk.
Iku durung njlentrehake yen ana asil dandan ing sadurungé kaping nunggu kanggo IVS ijin.hile pamaréntah pusat wis ora announced sembarang rincian carane IVS privasi bakal optimized, Macau Eksekutif Fernando Chui Sai Ing ngandika ana sing pamaréntah lokal ora saiki goleki lan nambah ing kedatangan manca saka daratan utawa "aktif njaluk" ing expansion saka IVS privasi, amarga wawasan ing Macau kang wisata kapasitas. poker warata chronicler harte silang pitunjuk.