Poker bucked gaya ditampilake dening verticals liyane, minangka bonus nawakake kanggo pemain padha munggah saklawasé siji-waktu taun-taun kanggo €14.3 m. Minggu kepungkur, ARJEL dirilis dokumentasi ing carane sawijining idin bisa pindhah babagan nglamar kanggo melu ing grand iki eksprimen gambling meaning tembung ing urdu.

Wanita prancis njupuk liyane cilik cokotan metu saka lanang nuduhake olahraga totoan kegiatan, minangka nomer wadon olahraga bettors wungu 5% kanggo 80k ing Q2, nalika lanang bettor nomer ambruk 4% kanggo 808k. Prancis online olahraga totoan pasar pesawat anyar cathetan kanggo loro turnover lan revenue ing waktu liya saka 2017 gambling sampeyan bisa mbayar karo bill telpon. Tokoh dirilis dening dening prancis gambling pengatur ARJEL nuduhake olahraga totoan turnover ngengingi €636m ing telung sasi pungkasan juni 30, 9% munggah liwat periode pungkasan taun sing padha lan anyar seprapat ngrekam kanggo prancis pasar salon de rambut geant casino seynod. Awis game totoan ambruk 0,4% kanggo €850m nalika revenue ambruk dening mere €200k kanggo €22m salon de rambut geant casino tarbes.

Gaya iki wis durung kanggo nurun dhewe ing Prancis liyane gambling online verticals. Karo Euro 2016 disualekno customer edhan memori adoh, bonus nawakake padha mudhun siji-pihak taun-taun, meksa nindakake perkara nyata bathi 3% luwih dhuwur taun-taun.
Prancis beleaguered online horserace totoan pasar nuduhake pratandha gesang ing Q2, minangka turnover wungu 9% ing taun-taun kanggo €239m, pisanan kuwi hasil sektor wis direkam ing patang taun. Minangka tau, awis game nandhang luwih pamuter kurangé populasi, mudhun 6% kanggo 65k, nalika rangking saka turnamen pemain nolak dening 1% salon de rambut geant casino villefranche sur saone.

Minangka asil saka wong-wong awal hasil, olahraga totoan revenue kenek €111m ing Q2, munggah 22% ing taun-taun lan liyane pasar anyar dhuwur minangka wis bonus olahraga bathi apik 1.9 nilai dolanan klub malette poker.