Strip revenue game punika munggah 3.3 persen.

Game pajak sing diklumpukake ing oktober adhedhasar revenue September padha $62.9 yuta, kurangé populasi saka 11.5 persen canterbury st casino nsw 2470. Ing Strip, revenue game tambah 13,4 persen kanggo $563.1 yuta canterbury park poker kamar nomer telpon. Kasino statewide uga wis apik sasi ing olahraga wagering cantina rio santa ana casino. Ing Strip, kasino sing diklumpukake $115.5 yuta saka game, lan nambah 49.1 persen dibandhingake karo September 2012. "Negara revenue game tokoh terus dadi banget," Pirosch ngandika jeneng de joueurs de poker en prancis. Game Papan Kontrol kacarita ing asil ana. Positif baccarat volume kinerja iki nutup kerugian dening umume underwhelming slot volume." Game Kontrol Papan Senior Riset Analyst Michael Lawton ngandika Strip kang $66.3 yuta siji-sasi tambah revenue iki asil saka loro game; baccarat (nganti $38.1 yuta saka taun kepungkur) lan blackjack (nganti $28.7 yuta). Nanging, ing comparison kanggo sawijining abnormally dhuwur persentasi ditahan ing September 2012 13.9 persen temenan nyata revenue saka bal-balan totoan ambruk dening $15.6 yuta. Washoe County, kang kalebu Reno, weruh revenue game tiba 4 persen jeneng de joueurs de poker dans le monde.