ne-taun-syarat padha disetujoni kanggo posisi liyane cantora da bad romance e poker face. David Lucchese, executive wakil presiden lan kepala digital lan interaktif bisnis ing Everi Holdings Inc, iki maneh kapilih kanggo istilah anyar minangka wakil presiden saka AGEM jeneng de joueurs poker en prancis.

Everi punika casino game peralatan lan teknologi pembayaran supplier.ther re-kapilih perwira klebu: sekretaris – Tandha Dunn, executive wakil presiden lan umum counsel ing slot machine edo Bangsawan Luang Ltd; bendahara – Thomas Jingoli, executive wakil presiden lan pangareping pejabat komersial kanggo casino peralatan edo Konami Game Inc; lan umum counsel – Daron Dorsey, pitutur umum kanggo Amérika Lor operasi ing slot machine supplier Ainsworth Game Teknologi Ltd. GEM is a non-mediawiki perdagangan internasional asosiasi makili manufaktur lan penyetor saka produk lan layanan kanggo industri game jeneng de joueurs maksimum au poker.
Sawijining anggota saiki kalebu 164 perusahaan nyebar tengen 23 negara, miturut ana kang release jeneng de joueur meja poker. Supplier kanggo dharatan China kang diatur industri lotre ana ing antarane sangang anggota anyar announced dening AGEM ing desember..