Laporan uga serikat sing Suggars ngakoni kanggo mlaku blumbang bal-balan, kang ilegal ing negara hukum jeneng de joueurs maksimum au poker. Sadurungé taun iki ing Pennsylvania, kulawarga iki miturut omongane uwong wis diselehake gambling ilegal mesin ing pirang-pirang toko seng adol bir lan klub ing negara, anggota klub nduweni munggah kanggo $15,000 kanggo tuan rumah mesin jeneng de joueur meja poker. Tangga negara kaya Missouri lan Mississippi kurban sawetara opsi lan ana wong-wong sing arep kanggo tetep cara sing.
A mantan MLGW pegawe saka 23 taun teka resik kanggo warta lokal stasiun WREG Saluran 3 Warta, ngakoni rahasia kode iki needed nalika nuthuk ing lawang kanggo ngakses bagean saka bangunan ngendi covert casino gambling, olahraga totoan, lan bootlegging iki njupuk panggonan iku bovada casino online kewajiban. Miturut WREG laporan warta, MLGW nyelidiki supervisor sing jenengé David Suggars sawise panjenenganipun miturut omongane uwong kanggo dadi ringleader saka gabungan-casino nanging ora ditemokake bukti kanggo disiplin wong iku bovada apik kanggo poker. Ing laporan, Barnett claims sing supervisor ana daya nganti 50 persen kapentingan lan ngandika wong digawe minangka akeh minangka $10,000 ing $20,000 bal-balan blumbang. "Kang bakal duwe dhewe casino lan kang bakal njaluk cut ing kabeh." Barnett ngandika sing kang nggawa jeksa agung bisa ngetokake kanggo presiden MLGW nanging wekasanipun murub taun sawise ndamu singsot iku bovada manggon blackjack rigged. Tennessee gamblers looking kanggo ngeruk itch kudu lelungan metu saka negara kanggo nglakoni.