Nganti 30 kasino sing samesthine kanggo katon ing sisih liyane saka Texas-Meksiko tapel wates ngisor iki ing negara Mexican saka Tamaulipas' relegalization saka casino game iku bovada blackjack rigged awit. "Aku ora mikir iki bakal bantuan ing tlatah tapel wates — ana ngirim dadi dicokot luwih pariwisata iku bovada online blackjack rigged. Ing januari, Departemen Negara US prangko "ora lelungan" warning ing Tamaulipas lan papat liyane Mexican states — advisory tingkat biasane dilindhungi undhang-undhang kanggo bangsa-bangsa ing perang iku bovada casino rigged awit. Ana akeh wong ing Rio Grande Valley lan ing Texas [ing umum] sing bakal mbukak kanggo nglintasi wewatesan kanggo duwe wektu apik." Nanging senadyan Garcia kang jaminan sing harmoni sosial wis dibalekno asline, Tamaulipas tetep salah siji saka Meksiko kang paling kasar serikat, umumé amarga kanggo dasawarsa-dawa gambut perang antarane Teluk lan Zeta Cartels, loro kang adhedhasar ing tapel wates kutha-kutha.
Legislatif pamilih kanggo larangan amarga padha pracaya ing kasino padha dadi magnet kanggo diatur angkara lan nyebabake "sosial disharmony." Iki ketoke wis ora ana maneh bab, miturut Tamaulipas sekretaris saka Ekonomi Pembangunan, Carlos González García, sing ngandika kahanan ing Tamaulipas ana saiki "luwih stabil" lan sing kasino bakal nyedhiyani sumber pinunjul saka tax revenue kanggo negara kula pacar ngapusi kanggo kula bab gambling.