Ing sisih kulon Amérika negara California lan ing sisih Lor Garpu Rancheria Mono India wis kabaripun announced sing iku ngarepake kanggo break lemah ing sawijining anyar suku casino resort sadurunge pungkasan sasi sabanjuré. Miturut ana laporan saka online news domain ing GVWire.com, wahyu saka federally-dikenali suku nerangake sawetara wolung sasi sawise California State Supreme Pengadilan mbuwang metu tumindak saka Amerika Auburn Indian Masyarakat saka Auburn Rancheria sing wis sought kanggo scupper rencana kanggo anyar Madera Kabupaten casino resort. Sumber rinci sing iki kaloro suku tanggung jawab kanggo negara kang Thunder Valley Casino Resort lan wis goleki wong paukuman sing bakal duwe invalidated sawijining saingan kang 2012 game kompak.
Adiluhung kemitraan: Karo sawijining tradisional kelairan ing southern Sierra Nevada dataran 'Negara Golden', Lor Garpu Rancheria Mono India sadurungé kabaripun diterangno sing ngrancang sawijining casino resort amarga kanggo njagong ing 305-hektar situs dumunung mung lor saka kutha Madera iku bovada casino rigged awit. Suku purportedly uga ngumumaké yen rampung 213,000 sq ft ajang, kang bisa mbukak dening Stasiun Kasino perusahaan saka Abang Rock Resorts Digabung, bakal biaya 'antarane $350 yuta lan $400 yuta' kanggo ngrampungake lan fitur 200-kamar hotel uga minangka game lantai kurban pilihan saka sawetara 2,000 slot uga 40 tabel game. Express degdegan: Stephen Cootey serves minangka Kepala Financial Officer kanggo Las Vegas-kantor pusaté Abang Rock Resorts Tergabung lan kang kabaripun nyatakake sing tenan ngarepake 'kanggo duwe shovel ing lemah ing waktu liya saka 2021' sadurunge miwiti debut rampung suku game fasilitas '15 kanggo 18 sasi' mengko kula pacar ngapusi kanggo kula bab gambling. Eksekutif purportedly ngeyel sing rampung project bakal dumunung mung mati saka Golden State Ting antarane Avenue 17 lan Avenue 18 bakal salajengipun fitur a pasangan saka dewekan restoran kajawi 'pangan bale' konsep lan pungkasanipun bisa mungkasi munggah nyediakake full-time employment kanggo munggah kanggo 1,500 warga sandi nang casino ora bonus simpenan. Substansial papan perlindungan: wahyu sing tengah California bisa duwe liyane suku casino dening sanalika oktober 2022 kabaripun rawuh sethitik luwih saka telung sasi sawise Lor Garpu Rancheria Mono India di dudohake rencana sing kanggo ndeleng iku nglampahi kira-kira $16.4 yuta supaya minangka kanggo mbangun 26 terjangkau anyar unit omah kanggo sawijining anggota. Ing rencana saka suku kang Lor Garpu Rancheria Indian Authority Housing punika purportedly samesthine kanggo bakal rampung ing pungkasan taun sabanjuré, lan iki bisa digawe sawise California Kredit Tax Persediaan Komite dianugerahi karo omah sedheng income tax kredit sing kui $10.6 yuta ing investor usaha saka RBC Masyarakat Investasi. kula pacar wis gambling masalah.