Legal lan ahli wis warning provinsi politikus kanggo taun bab jalaran saka ISP watesan aturan Ketoke disregarding bola bebaya gegayutan campur tangan karo internet saka legal lan ahli, Quebec provinsi legislatif minggu iki milih kanggo Bill 74, hukum sing obliges Internet Panyedhiya Layanan ing provinsi kanggo mblokir gambling situs web carane kanggo muter slot casino lan menang. Search ISPs wis highly kritis saka bill, kasebut loro legal lan pragmatic alasan, lan wis kaancam bakal punah, kanggo kontes sawijining kaadilan liwat sistem hukum carane kanggo muter slot ing casino. Penet lokal lapuran suggest sing pamaréntah provinsi ing Quebec "ora paling Net-savvy utawa malah konsisten," tembungé kayata ing 2014 ing kang legislatif didhukung gerakan kanggo ndhaftar pemerintah situs web ing .quebec seselan, mung kanggo salajengipun baris bali saka iku carane kanggo muter slot casino seneng. Federal politikus wis nuding metu sing Quebec kang hukum nerak privasi nasional saka Internet Nétral lan contravenes federal telekomunikasi hukum casino barriere becik tournoi poker.

Quebec kang Finance Mentri, Carlos Leitao, wis ngandika ing past sing iku manteb ing ati sing provinsi bisa njaluk watara federal hukum sisah dening nambani Quebec internet watesan aturan minangka "kesehatan umum jeksa agung bisa ngetokake" mudhun ing provinsi panguwasa casino barriere becik sugih kode. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki casino barriere ouistreham diner tontonan.