"Karo divestment saka Ongpin, manajemen anyar saka PhilWeb saiki bakal reapply kanggo tutugan saka sawijining lisènsi karo PAGCOR kanggo sawijining jaringan negoro e-Games kafe," perusahaan kang statement maca.

Pengatur, nanging, diijini kontrak kanggo entek ing Sep salon de rambut geant casino tarbes. Ing ngisor iki sasi, Philippine ngendhog Ongpin minangka oligarch panjenenganipun wanted kanggo numpes salon de rambut geant casino villefranche sur saone. Ing njero diterangno sing Araneta bakal bisa kanggo nyimpen perusahaan awit kang lanang saka Irene Marcos, sing adhine Wakil Presiden Ferdinand "Bong-Bong" Marcos, Jr dolanan klub malette poker. Duterte wis tegas ngandika sing ana nyenyet jaminan antarane kulawarga lan sing saka mantan Presiden Marcos. Kanggo sing sing mung dirungokake ing, Duterte ngumumaké kabeh-metu perang marang gambling online ing juli dolanan klub skate.