EBITDA totaled $264.2 m saka 128.2 m ing waktu katelu saka taun pungkasan, short saka Wall Street proyeksi saka $273.3 m river city casino kali iowa. Perusahaan angsal Bally Teknologi kanggo $5.1 b taun kepungkur lan njupuk liwat WMS Industri ing 2013 kanggo $1.5 b, kang tambah utang perusahaan kanggo $8.4 b river city casino lelenggahan dina rata-rata.

Game produsèn peralatan Ngelmu Game Corp iku pak nang casino kewajiban. Interaktif babagan revenue tambah $12.7 m saka pungkasan taun kanggo $51.2 m, kang kalebu $8.6 m ing revenue saka Bally lan $4.1 m revenue tambah saka Ngelmu Game' wis ana interaktif bisnis iku pak muter slot kewajiban.

Ngelmu Games CEO ngandika perusahaan wis ditetepake dhasaran ing game sektor senadyan masang mundhut-waktu katelu iku mountaineer casino west virginia mbukak.