Quebec pengadilan wis ngusulke ban ing publikasi saka search njamin lan ndhukung affidavit hubungane diselidiki menyang panyedhiya Amaya Game Klompok tuku Oldford Group ing agustus infinix hot 9 3gb price in nigeria slot.

Federal Canadian police lan financial pengatur Autorité des Marchés Financiers (AMF) dibukak Amaya markas ing Montreal ing desember minangka bagéan saka diselidiki menyang $4.9 bn disualekno saka perusahaan tiyang sepah saka Nyoto Group, kang dhewe perusahaan tiyang sepah saka online operator PokerStars infinix hot 8i price in nigeria slot. AMF iki uga diwenehi search njamin kanggo neliti bank investasi Canaccord Genuity, kang melu ing Oldford Klompok takeover, lan insurance tenan Manulife Financial kang, miturut Online Poker Laporan, ndarbeni saham 6% ing Amaya infinix hot 9 4gb ram price in nigeria slot.

Ing ngisor iki ngangkat saka publikasi ban saka search njamin lan affidavit, Globe lan Mail sing dicethakaké AMF menang persetujuan pengadilan kanggo njupuk milik saka kabeh komputer kertu memori, data tombol lan piranti panyimpenan liyane sing digunakake dening telung Amaya karyawan, identitas kang padha redacted ing document carane akeh geladhak saka kertu ing poker. Miturut Globe lan Mail, sumber menowo karo diselidiki pratelan sing AMF ngrebat dokumen lan cathetan komunikasi saka Amaya CEO David Baazov lan CFO Daniel Sebag. Ben Soave, anggota saka Amaya kang selaras komite lan penasehat kanggo dewan direksi, bilih diselidiki internal "ora ditemokake bukti saka sembarang nglanggar Canadian sekuritase hukum utawa peraturan kalebu tipping lan njero dagang dening CEO David Baazov lan CFO Daniel Sebag uga minangka direktur sawijining, perwira lan karyawan nomer camping kanggo holland casino ing amsterdam. Tambahan, perusahaan wis ora wis kasedhiya karo sembarang bukti-bukti sing wae eksekutif, direktur utawa karyawan nerak wae sekuritase hukum utawa angger-angger." Amaya ngandika ing statement: "Ing release saka redacted dokumen presents apa-apa anyar kanggo Amaya carane akeh iku cabang saka holland casino ing amsterdam.

Amaya sadurunge wis ditampa redacted affidavit lan dideleng sawijining winates isi lan durung kontes pangadilan kang keputusane dina [ana]. "Ing AMF diselidiki wis ora ngasilaken ing sembarang tindakan lan ora biaya wis diajukake. Perusahaan punika manteb ing ati sing ing mburi diselidiki AMF bakal teka menyang kesimpulan sing padha minangka Amaya wis – yen ana pelanggaran saka Canadian sekuritase hukum, padha ora setya dening perusahaan, perwira utawa direktur." panggilingan mesin t slot dimensi.