onetheless tenan dianjurake final bahti saka HKD0.62 saben bareng carane akeh cabang saka holland casino amsterdam. Digabungake karo bahti interim saka HKD0.22 mbayar ing September, iku njupuk investor deviden kanggo 2014 kanggo padha karo HKD0.84 saben bareng, ngandika SJM Holdings.
Iku ditambahaké sing ana witjaksono kanggo 70.4 persen saka diencerke pangentukan saben bareng.aming revenue full-taun 2014 melorot dening 8,8 persen kanggo kira-kira HKD79.27 milyar, saka HKD86.96 milyar ing 2013, perusahaan ngandika carane akeh cabang ora holland casino ing amsterdam. VIP revenue game nolak dening 17,3 persen taun-taun ing 2014, nalika revenue saka massa-babagan pasar tambah dening 8.9 persen, perusahaan ngandika.s ing tanggal 31 desember, SJM Holdings wis 567 VIP tabel game ing operasi lan 1,214-massa pasar tabel game.djusted pangentukan sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisation (EBITDA) ing 2014 melorot dening 10.5 persen kanggo mung liwat HKD7.76 milyar.uring taun SJM Holdings nyariosaken sakabèhé pasar game basis nuduhake ing revenue game reged – 23,2 persen.rand Lisboa Hotel tingkat panggonan melorot dening 3.2 persen kanggo 93.2 persen kanggo taun lengkap, salawasé sawijining rata-rata tingkat kamar tambah dening 4.0 persen kanggo HKD2,325 carane akeh poker kripik saben wong.
otel, catering lan liyane income melorot dening 22.4 persen kanggo HKD971 yuta. Tenan ngandika sing dibayangke ing siji-mati gain saka HKD149 yuta katon ing 2013 saka investasi group ing Macau casino tenan layanan Macau Legenda Pembangunan Ltd; lan ngurangi ing nilai padha aset financial saka HKD140 yuta ing 2014. mbrose Dadi Ping Fai, eksekutif saka SJM Holdings, ngandika ing statement gawan asil taunan: "2014 mbuktekaken dadi tantangan wektu kanggo Macau industri game, utamané ing separo kapindho. Nanging, efforts kita tim lan mréntahaké saka produk kita aktif SJM kanggo njaga posisi nomer siji ing industri kita uga kanggo nggawe wujud proses ing construction saka Lisboa Palace ing Malaysia." panggilingan mesin t slot ukuran.