Chris Sly wuwus kanggo Lee Davy bab olahraga totoan, dolanan bal-balan marang Manchester United Kelas 92, lan pangarepan sing teka karo kang rama carane akeh poker kripik saben wong.

Aku kanca-kanca karo sawetara saka ndhuwur pemain saiki, nanging nalika sampeyan ketemu wong kaya Rio Ferdinand, lan Wayne Rooney apa mono lan prekara-prekara kaya sing." Apa sampeyan sinau nalika sampeyan ketemu wong misuwur kaya Rooney lan Ferdinand? "Aku diputer limang-a-sisih marang Wong Utd Kelas 92 rong sasi kepungkur. [Kredit gambar: Pokerstars]Piyambakipun uga bejo bajingan panggilingan mesin t slot ukuran. Iku olahraga apik amarga sampeyan bisa gamble kabeh wektu panggilingan slot ing sheet metal.

Padha tresna banter minangka akeh minangka wong sabanjuré." Padha wedi nendhang wae saka wong-wong mau? "Nalika kita page kicked mati Paul {Id} titik Sam {Trickett} sakcara langsung. Iku luar biasa pengalaman." Yen aku marang sampeyan 10.000 jam kanggo mangerteni apa-apa apa bakal dadi? "Learning kanggo dadi Bapak, looking sawise sandi missus lan sandi sethitik asu." Menehi pendhaftaran cilek putra sawetara saran. Nalika sampeyan muter bal-balan lan duwe ngguyu karo wong-wong mau, sampeyan bakal éling sing padha normal mudhun menyang bumi wong panggilingan mesin t slot cutters. Aku bumped menyang Sly ing partypoker WPT500 ing Dusk till Dawn lan nyeret wong menyang kamar VIP kanggo chatting sethitik roulette nomer ing saurutan. Njupuk Vegas, contone, aku mung bakal muter Acara Utama taun sabanjuré. Panjenengane bakal sijine page. Kita main £5,000, lan makarya metu £1,000 saben wong roulette numeri rossi e neri.