enting Malaysia Bhd wis postponed bukaan saka ngrancang 20th Century Fox tema park ing Resorts Donya Genting (digambarke), CIMB Securities Ltd ngandika on Monday. Resorts Donya Genting, uga dikenal minangka Genting Jaya, fitur Malaysia kang mung dilisensi casino operasi casino online kanggo dhuwit nyata usa. 20th Century Fox tema park opening wis telat nganti 2017, negatif pembangunan, ing tampilan kita," CIMB Securities nyatakake casino online free bonus ora simpenan sing dibutuhake. "Nanging, anyar shopping mall/podium lan tambahan game kapasitas bakal teka ing stream saka setengah kapindho 2016 terus (mungsuh pungkasan 2016)," analyst Marcus Chan wrote casino online free bonus ora simpenan dhuwit nyata. Amarga dadakan kekirangan ing ringgit, Genting Malaysia wis nglakoni review saka taman tema desain, budget nggowo beyo, peralatan ngalami kasusahan lan reregan tiket," Pak Chan nyatakake.e ditambahake: "Manajemen wis ora diubah total kira-kira capex saka MYR5 milyar kanggo 'Genting Integrasi Tourism Rencana' nanging kita pracaya iku kamungkinan kanggo bakal wungu marginal ing tampilan saka dhuwur ngimpor isi sing ana gandhengane kanggo taman tema peralatan." enting Malaysia uga makaryakke kasino ing Inggris, Amerika Serikat lan ing Bahama transferer argent betclic poker a betclic.
Tenan bubar ditanggepi 2.4-milyar ringgit worth saka agêng-term obligasi kanggo nggunakake minangka ibukutha digunakake, kalebu kanggo financing Genting Jaya revamp project.r Chan ditambahaké sing Genting Malaysia "iku dijogo sawijining marketing dolar kanggo push agresif mung nalika game anyar kapasitas siap" transferer argent betclic poker sur betclic olahraga. Ing saiki, tenan "wis ngarahke ing penylametan customer efforts dening nambah marketing nglampahi ing inti ana pelanggan liwat kamar lan toll jujul lan game promosi ing magepokan karo sawijining 50th mengeti perayaan," kang nyatet.espite sing, lan senajan revamp saka properti isih nglakoni, pengunjung tren ing Resorts Donya Genting "sing positif, teka mati kurang basa lan banget ringgit", nyatakake CIMB laporan transfer saka gambling latar licence. Nomer saka pengunjung tambah dening 7 persen ing taun-taun syarat-syarat ing separo pisanan saka 2015.
Ana uga wis tambah ing pengunjung Tionghoa diwenehi sing Malaysian pemerintah wis waived visa syarat. Iku kira-kira sing siji ing rong turis Tionghoa sing teka menyang Malaysia ends munggah ngunjungi Genting Jaya," ditambahaké Pak Chan.alaysia announced ing agustus visa waiver rencana kanggo kelompok saka 20 utawa luwih Cina dharatan turis ngunjungi negara. gvc aman gambling wong kang.