r Adelson (digambarke) dicethakaké ana ing rencana sak presentation umum ing Venetian Macao ing karya saka Sands China Academy 'Lokal Pembangunan Talent Program'.r Adelson bilih nalika perusahaan iki kurban sawetara saka tingkat beda saka akomodasi ing Macau, ana padha ora cukup kamar ing kutha kanggo ngebaki kanggo gedhe kelompok rapat-rapat, bayaran, konferensi lan pameran (CLURUT) pengunjung.
Salah siji saka masalah kita ora bisa nggawa amba ing kesehatan kelompok...kene amarga ana ora cukup kamar," Pak Adelson kabaripun ngandika, referring kanggo acara karo duweni potensi minangka akeh minangka 25,000 delegasi. Kita lagi bangunan Parisian, senajan kamar bakal dadi papat star-ukuran, kita bakal sade wong-wong mau ing star-telung prices.

Sing apa pamaréntah Macau kepengin. Kita wis diajukake panjalukan kanggo mbangun bangunan liyane saka 2,500 luwih kamar, non-game," kang ditambahake dolanan klub malette poker.
Sands China spokeswoman marang GGRAsia dening email: "Please wigati perusahaan wis ora tambahan komentar".organ Stanley Asia Ltd nyatakake ing laporan ana sing pasar kesepakatan antarane investasi analysts saiki ana sing enem anyar Malaysia proyèk ing construction dening enem saiki Macau concessionaries – lan 12,000 anyar kamar hotel disambung kanggo wong – wong mau- bakal nggawa tambahan pengunjung, lan empu ngedongkrak game dikarepake, utamané kanggo pasar massa gambling babagan.ut Morgan Stanley tim – dumadi saka ngatur direktur Praveen Choudhary lan analysts Alex Lai lan Thomas Allen – ngandika tenan riset nyatet potensial kanggo negatif surprises ing Macau pasar ing kamar agung bisa ngetokake dolanan klub skate. [Sing] Nomer [Macau] tamu hotel dropped dening 9 persen ing rong sasi pisanan 2015," iku ngandika, kasebut intelligence saka CEIC Data lan tokoh-tokoh saka DSEC – Macau Statistik lan Sensus – Layanan lan Morgan Stanley Riset. Iki bisa ateges sing hotel dikarepake ora unlimited. [Ing] Bukaan saka 1,400 anyar kamar dening Galaxy bisa kasil ing cannibalisation lan promosi perang," Morgan Stanley nyatakake, referring kanggo bukaan saka Galaxy Hiburan Group Ltd Galaxy Macau Phase 2 lan tetanggan Broadway Macau ing May 27 dolanan geant casino la valentine. ut Morgan Stanley tim uga nyatet sing potensial positif sing ekstra kamar hotel bisa bantuan nambah pengunjung sewengi kanggo Macau, mangkono "ngapikake customer nyampur lan mbuwang saben pengunjung kanggo massa babagan". dolanan geant casino black friday.