Wong loro lan Kantun Phing padha dipisahake lan saperangan iki dijupuk menyang wilayah kanggo njagong ing sofa lan seneng refreshments nalika Kumar terus kanggo gamble wong lanang menang amba ing roulette. Bagean saka Tumindak uga ora ngganjar basis legal utawa daya kang casino wis tengen kanggo nyegah nglindungi wong lanang poker wengi gagasan pangan. Mengko ing regejegan terus lan telu padha dipisahake durung maneh karo Kumar pungkasanipun dijupuk kanggo kamar sisih ngendi kang bisa kelangan mati gw casino ora bonus simpenan. Bali ing 2013, Kumar digugat RWS kanggo palsu penjara, mundhut saka income, nyerang lan baterei lan sawetara biaya liyane turu asu jade patung gambling den. Adhedhasar kamera dawane piyambak, karo ora audio, dadi misale jek Kheng iki agitated lan kang jumeneng dening Kumar gesturing menyang wong.