Kontrovèrsial request dening Caesars Hiburan Corp pindho utawa apa-apa poker camping.
kanggo mindhah 38.5-hektar akèh parkir konco Linq menyang Perusahaan Game Distrik iki telat selasa nalika perusahaan takon sing jeksa agung bisa ngetokake sadurunge Clark County Komisi Planning bakal dipindhah menyang Jan. 6 patemon. Komisi Planning diwenehake postponement, supaya residents lokal sing nglawan jeksa agung bisa ngetokake bakal kudu ngenteni kanggo rawuh umum sesi banjur pindho utawa apa-apa ing gambling.
MASHANTUCKET, Conn nalika aku kudu pindho ing blackjack. — Taler sing ndarbeni lan makaryakke Foxwoods Resort Casino wis announced anyar chief executive officer. Felix Rappaport gabung ing casino ing kidul Connecticut ing februari minangka perwira operasi pangareping sawise mlaku Mirage lan Luxor for MGM Resorts Internasional nalika aku kudu melu ing texas holdem. Mashantucket Pequot Suku Ketua Rodney Butler ngandika ana sing Rappaport sesanti wis pasukan nyopir konco rencana kanggo nggedhekake karo wisata anyar, klub bengi lan restoran nalika aku kudu menyang kabeh ing ing poker.

Rappaport nggantosaken Scott Butera, sing jumangkah mudhun pungkasan sasi kanggo dadi komisaris saka Arena bal-Balan Liga. Butera iki tokoh tombol ing di toto maneh saka casino kang $2 milyar utang ing ngisor iki gawan ing taun 2009. Foxwoods lan sawijining toko saingan, Mohegan Srengenge, wis reporting anteng nolak ing slot machine totoan lan revenue kanggo sawetara taun. osrs best in slot helm melee.