Ing njupuk iki tumindak, Baker lan bojoné padha ketemu ora mung duwe blatantly nenten nglinguang tetimbangan ketat quarantine aturan, nanging sawise padha teka ing Beaver Creek padha nyamar dadi buruh ing lokal motel supaya minangka padha bisa diterbitake ing Moderna vaksin, sing kang diwenehake dening mobile vaksinasi tim. Kawruh saka casino online industri – kanggo kalebu olahraga massive. Nanging saperangan padha ora ono ditemokake. Loro padha nampa loro dendo, page nggoleki ing bab netepi kanggo poto isolasi lan liya nggoleki kanggo ora ing ngisor iki metu sing poto pranyatan minangka kanggo ngendi padha bakal tetep gambling casinos in denver colorado. Gadhah ketemu sing charter pesawat wis ndharat, tim banjur dibukak lokasi padha wis kasedhiya ing poto wangun pranyatan, nyatakake ngendi padha bakal tetep ngenteni metu quarantine periode dibutuhake gambling casinos in dallas texas. Ora akeh folks duwe pengalaman utawa kawruh bab gambling online gambling casinos in des moines iowa. Karo total jumlah melu kang CAD$1,150 saben poker sakcara utawa flush menang.

Marang kang informed saka Bakers' tumindak, tim saka CEMA banjur tedhak menyang Shenyang bandara karo maksud kanggo nyegat saperangan, marang ngendi Bakers ngrancang kanggo bali menyang, saka Beaver Creek poker sakcara utawa flush sing luwih dhuwur. Mundhakaken anggepan antarane staff operasi seluler clinic marang sing rawuh, warta lokal situs Yukon laporan Warta sing saperangan padha salajengipun kacarita kanggo search CEMA ( Sipil Darurat Ngukur Tumindak ) tim.