sian casino promosi Melco Resorts lan Hiburan Ltd ngandika iku "nyepakaké kanggo nginstal generasi paling anyar" saka rai pangenalan teknologi ing sawijining acara ing Macau lan Manila taun iki poker terus king ace loro.

Tenan marang kabar ing Sokongan lan tanggung Jawab Sosial Perusahaan Laporan 2018 ditanggepi on Monday. Ing 2016, Melco dadi page operator ing Asia kanggo masang nyata-wektu rai pangenalan sistem keamanan ing saben ngleboke kanggo game kita wilayah ing Macau, ngancani poto khusus," nyatet ing laporan.
Melco [Bangkok] wis wiwit wis panyulingan teknologi lan wis nyepakaké kanggo nginstal generasi paling anyar ing sawijining situs ing loro Macau lan Manila ing 2019," kang ditambahake.ast sasi wakil saka Macau kang Kesatuan Layanan Polisi ngandika sing kamera dilengkapi karo teknologi rai pangenalan bakal bantuan ngrintangi pidana kegiatan ing sacedhake saka kutha kang kasino.elco Resorts uga wis sawijining pandelengan ing entuk casino licence ing Jepang, ngendi panguwasa wis ditulis sawetara kapentingan ing rai pangenalan sistem minangka cara mitigating potensial gawe piala sosial saka gambling casino kandang lons le gadhah galeri bab:. Iki ing basis bisa digunakake kanggo ngontrol – liyane luwih irit tinimbang nyadari ing mata saka staff keamanan piyambak – sing wis akses kanggo game acara.elco Resorts ngandika ing sawijining paling anyar laporan sokongan sing sawijining "MelGuard" sistem iki ing donya kang kawitan "'biometric sistem intelligence' tanggung jawab kanggo game, dikembangaké déning Melco".awrence Ho Yau paru-Paru, ketua lan eksekutif saka Melco Resorts, wis pucuk MelGuard teknologi sak presentation ing Tokyo ing pungkasan 2017 pun a bisa konsep kanggo sawijining vaunted Jepang casino ajang.elco Resorts uga announced on Monday a sokongan strategi disebut "Ndhuwur lan Ngluwihi" casino lokasi yakuza kaya naga. Miturut kanggo release penet, strategi group fokus ing patemon sawetara gol tombol dening 2030, kalebu nampa "karbon-neutral resorts"; nyetel target kanggo nampa pengirangan tengen sawetara saka emisi; lan nampa "nul sampah" ing hubungan kanggo resor operasi. casino lokasi ing as.